Over Bedrijfsveiligheid Tiel

Een goed getraind BHV-team is een vast onderdeel van elke veilige organisatie. Wij trainen uw medewerkers in alle gewenste vaardigheden met de BHV-cursussen. Zowel voor de Basiscursus BHV als de Herhalingscursus BHV kunt u in ons oefencentrum in Tiel terecht maar ook specialistische BHV-opleidingen en maatwerktrainingen in bedrijfshulpverlening worden door ons verzorgd.

Bedrijfsveiligheid Tiel; voor de veiligheid van uw bedrijf    

Een professioneel en breed uitgerust opleidingscentrum voor bedrijven, dat is Bedrijfsveiligheid Tiel. Met een breed aanbod van erkende trainingen, deskundige consultancy en vakkundig onderhoud van veiligheidsmaterieel hebben we hier alles in huis om de veiligheid in en rond uw bedrijf te vergroten.

Trainingslocatie voor elk type bedrijf

Het pand in Tiel beschikt over twee leslokalen en diverse units die stuk voor stuk naar wens kunnen worden ingericht. Van een kantoor tot een crèche, voor elk type bedrijf en voor elke situatie bootsen we de omgeving na zodat de cursisten in realistische scenario’s kunnen trainen. Ook is hier catering beschikbaar. Elke training is dan ook altijd geheel verzorgd van begin tot eind.

 

Practice reality voor levensechte trainingservaring

Het trainingspakket is compleet, modulair en heel flexibel zodat er altijd een geschikte training of cursus in veiligheid en hulpverlening is. Daarbij trainen we zeer realistisch en interactief. Zo worden LOTUS-acteurs ingezet, start de training vanaf het moment van binnenkomst en worden moeilijke situaties nagebootst. Practice reality dus; trainingen waarbij de cursisten levensechte ervaring opdoen waarop ze kunnen terugvallen als de situatie daarom vraagt.

Ook trainingen op maat, gebaseerd op de RI&E

Omdat er altijd unieke situaties zijn in elk bedrijf, ontwikkelen wij ook trainingen op maat. Deze zijn aangepast op de risico’s die in uw bedrijf voorkomen. Hiervoor houden we rekening met de RI&E of we voeren zelf een risico-inventarisatie en –evaluatie uit. Bij elke training die we ontwikkelen houden we rekening met de geldende regelgeving en de nieuwste ontwikkelingen. Ook zijn alle trainingen, zowel de standaard als de op maat gemaakte, altijd voorzien van realistische scenario’s. Deze wijzigen we per jaar zodat ook bij de herhalingstrainingen de cursisten steeds opnieuw uitgedaagd worden en op andere wijze hun competenties versterken.

Hoogstaande kwaliteit, gegarandeerd

Bedrijfsveiligheid Tiel is onderdeel van RBOC Fort Markenbinnen. We zijn gecertificeerd volgens ISO 9001:2008, ISO 14001 en diverse andere externe certificeringen. De trainingen die we ontwikkelen zijn volgens de Plan-Do-Check-Act-methode (PDCA). We werken met ervaren instructeurs gecertificeerd door onder meer NIBHV, NBBE, NIFV, NRR en het Oranje Kruis en die bovendien regelmatig worden bijgeschoold. Zo kunnen we de hoogstaande kwaliteit die wij nastreven, steeds weer garanderen.

Meer weten of kennismaken?

Wilt u eens kennismaken met ons team aan specialisten in veiligheid? Of wenst u de trainingslocatie zelf te bekijken? Dan kan dat. Neem contact met ons op en we maken graag een vrijblijvende afspraak.

Kijk eens binnen via een virtuele tour!

Advies over onze trainingen en opleidingen?

Ik wil meer informatie