Trainingen & Opleidingen

Is de veiligheid in uw organisatie goed geregeld? Met medewerkers die getraind zijn in veiligheid en hulpverlening heeft u daar al een heel belangrijke stap in gezet. Wij helpen u die stap te zetten. Met trainingen en opleidingen in het veelgevraagde BHV en EHBO, maar ook in heel specifieke veiligheids- of hulpverleningscursussen. En wilt u een cursus waarbij rekening wordt gehouden met de arbeidsomstandigheden in uw bedrijf? Dan kan dat ook.

BHV CURSUS

MEER INFORMATIE

EHBO CURSUS

MEER INFORMATIE

VEILIGHEIDSTRAININGEN

MEER INFORMATIE

ARBO OPLEIDING

MEER INFORMATIE

BHV Basis, Herhaling en veel meer…

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor BHV-trainingen. De BHV Basis en de BHV Herhaling wordt veelvuldig gegeven, zowel op onze trainingslocatie als incompany. Ook zijn er tal van andere trainingen in bedrijfshulpverlening. Gericht op specifieke branches maar ook voor de verschillende rollen die een BHV-organisatie nodig heeft. En heeft u te maken met unieke veiligheidsrisico’s? Dan maken we een aangepaste BHV-training voor de medewerkers van uw bedrijf.

EHBO-trainingen

Een ongeval op het werk is zo gebeurd. Maar goed opgeleide EHBO’ers behandelen zowel de kleinste verwondingen als zeer ernstig letsel. Wij trainen uw medewerkers daarin. Met aandacht voor de basisvaardigheden, voor reanimatie maar ook voor de eerstehulpverlening aan bijzondere doelgroepen zoals baby’s of ouderen. Hiervoor bieden we onder meer Basis- en Herhalingscursussen EHBO van het Oranje Kruis aan en ontwikkelen onze veiligheidsadviseurs EHBO-trainingen afgestemd op de risico’s in uw bedrijf.

Opleidingen voor elk bedrijf

Met een breed aanbod aan heel diverse opleidingen helpen wij elk bedrijf een veilige en gezonde werkomgeving te creëren. Onder meer met Arbo-opleidingen, veiligheidstrainingen en speciale cursussen voor bijzondere beroepen of plekken met hoge risico’s. En wilt u een training in veiligheid die is afgestemd op de situatie in of rond uw bedrijf? Dan ontwikkelen we die voor u.

Hoge kwaliteitsstandaard

De trainingen die wij aanbieden zijn gecertificeerd door erkende instanties zoals het NIBHV en het Oranje Kruis. In geval van maatwerk bieden we altijd ons eigen certificaat aan. Elke training wordt daarvoor ontwikkeld door gecertificeerde trainers en conform de geldende ISO-normering. Deze hoge kwaliteitsstandaard is de basis voor elke opleiding die u bij ons volgt of die wij bij u incompany verzorgen.

Op locatie of incompany

Een training in een nagebouwd kantoor of een nagebootste crèche? Het kan in ons oefencentrum in Tiel. In verschillende units werken we allerlei scenario’s uit zodat er een levensechte omgeving ontstaat waarin de nieuwe vaardigheden worden aangeleerd. Wilt u al uw medewerkers bij u op het bedrijf laten trainen? Dan verzorgen we de opleiding incompany. Waar de training ook plaatsvindt, het is realistisch en houdt rekening met de omstandigheden in uw bedrijf of branche.

Meer weten?

Alle informatie over een van de specifieke trainingen of opleidingen vindt u op onze site. En wilt u meer weten over onze aanpak of wat wij adviseren voor uw bedrijf? Vraag het ons, we helpen u graag verder.

Advies over onze trainingen en opleidingen?

Ik wil meer informatie