ARBO-opleiding

Met de juiste arbeidsomstandigheden creëert u een gezonde, veilige werkomgeving. En dat is belangrijk want daarmee verlaagt u niet alleen het ziekteverzuim, u wordt daarmee ook een goede werkgever en dus aantrekkelijker voor de schaarse werknemers. Laat u uw management en medewerkers bij ons een Arbo-opleiding volgen, dan weet u zeker dat u die gewenste werksituatie kunt bieden.

Gezonde, veilige werkplek

De Arbowet geeft weliswaar richting aan het beleid en de arbeidsomstandigheden maar de werkgever én de werknemer zijn samen verantwoordelijk voor een gezonde, veilige werkplek. De werkgever moet daarvoor de juiste arbeidsomstandigheden creëren terwijl de werknemer zal moeten meewerken door die omstandigheden te benutten en de werkzaamheden veilig uit te voeren. Met de juiste Arbo-opleidingen kan de werkgever goed werkgeverschap mogelijk maken terwijl de werknemer in staat zal zijn het werk veilig en verantwoord uit te voeren.

Arbo-opleidingen

Met een breed aanbod van diverse Arbo-opleidingen hebben we alles in huis voor iedereen in het bedrijf die hiermee te maken heeft, zoals preventiemedewerkers, Arbo-coördinatoren en HR-medewerkers. Het aanbod omvat onder meer:

  • Buk- en tiltrainingen
  • Workshop beeldschermwerken
  • Omgaan met agressie
  • (Werk)stressmanagement

Arbo-opleiding afgestemd op uw bedrijf

Bestaan in uw bedrijf specifieke arbeidsomstandigheden waarvoor u uw medewerkers wilt laten trainen? Dan maken we een speciale Arbo-opleiding afgestemd op de situatie in uw bedrijf en de werkzaamheden van uw medewerkers. Hiervoor wordt dan een risico-inventarisatie en evaluatie (RI&E) uitgevoerd en een plan van aanpak opgesteld waarmee duidelijk wordt hoe u aan de Arbo-eisen kunt voldoen.

Gegarandeerd actueel en geïnformeerd

In ons oefencentrum te Tiel werken de veiligheidsadviseurs dagelijks aan een actueel opleidingsaanbod dat past bij de actuele wet- en regelgeving en dat afgestemd wordt op specifieke branches of op de bedrijven van onze opdrachtgevers. Hierdoor bent u als cursist van een van onze Arbo-opleidingen altijd gegarandeerd op de hoogte van de actuele regelgeving rondom de Arbo-wetgeving.ing.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de beschikbare Arbo-opleidingen of wenst u een advies voor uw bedrijf? Vraag het ons gerust.

Ook een veilige, gezonde werkplek? Vraag naar de ARBO-opleidingen!

Ik wil meer informatie