B-VCA-trainingen2018-11-16T19:46:21+00:00

B-VCA-trainingen

Steeds meer branches vereisen een VCA-certificaat en de B-VCA-training is daarin de basis. Met de VCA Basis-cursus krijgt u de basiskennis van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) aangereikt. In een examen waarmee de cursusdag wordt afgesloten, kunt u aantonen dat u deze kennis beheerst. Voor de B-VCA-training en het examen gaat u nu naar Bedrijfsveiligheid Tiel, het opleidingscentrum voor veiligheidstrainingen en dus ook voor de VCA.

VCA Basisveiligheid; in veel sectoren en voor allerlei functies

De VCA Basis wordt in veel sectoren geëist door opdrachtgevers. Natuurlijk in de bouw, elektrotechniek en offshore maar ook in heel andere branches waar mensen met onderhoud en constructie te maken krijgen. Bent u bijvoorbeeld een fotograaf die vaak op bouwplaatsen foto’s maakt? Ook dan kan van u een VCA Basisveiligheidsdiploma geëist worden.

B-VCA-trainingen

Duur: 1 dag
Diploma / Certificaat: Ascend

BEL: 0344-691 306

Ook veilig werken? Volg een VCA-training!

Ik wil meer informatie

B-VCA-certificaat: VCA Basis

Of u nu in dienst bent bij een aannemer of als zzp’er uzelf verhuurt aan een aannemer, als u werkzaam bent in een sector waar gebouwd wordt of onderhoud wordt gepleegd heeft u ten minste het B-VCA-certificaat nodig. Voor de opleiding VCA Basis heeft u geen vooropleiding nodig.

Alles over de B-VCA-cursus

De B-VCA-cursus is een eendaagse training die gegeven wordt door een gecertificeerde trainer op ons opleidingscentrum Bedrijfsveiligheid Tiel. Met deze cursus bent u goed voorbereid op het examen dat aan het eind van dezelfde dag wordt afgenomen. Slaagt u voor dit examen, dan ontvangt u het certificaat B-VCA. Dit is onbeperkt geldig. Tijdens de cursus VCA Basisveiligheid leert u:

  • Geldende wet- en regelgeving omtrent de arbeidsveiligheid
  • Hoe u onveilige situaties tijdig kunt herkennen
  • Welke maatregelen u moet treffen om ongevallen te voorkomen

Ook bij Bedrijfsveiligheid Tiel: Cursus voor VOL-VCA-certificaat

Wie als onderaannemer werkt of operationeel leidinggevende voor een aannemer heeft het certificaat VOL-VCA nodig. Ook die cursus wordt in ons opleidingscentrum gegeven. U heeft daarvoor geen speciale vooropleiding nodig en evenmin is het verplicht dat u in bezit bent van het certificaat B-VCA.

Meer weten? Of incompany?

Wilt u meer weten over de VCA-trainingen bij Bedrijfsveiligheid Tiel? Of wenst u informatie over de mogelijkheid om de B-VCA-cursus incompany te laten geven voor uw medewerkers? Neem dan contact met ons op.

Ook veilig werken? Volg een VCA-training!

Ik wil meer informatie