BHV-cursus Gelderland

Een praktische BHV-cursus in Gelderland vindt u natuurlijk bij Bedrijfsveiligheid Tiel. Met goed uitgeruste trainingsruimtes, een breed aanbod aan BHV-cursussen en natuurlijk gecertificeerde trainers trainen wij u en, of uw medewerkers zodat bij calamiteiten in het bedrijf er adequaat opgetreden kan worden. En dat is wel zo’n prettig idee!

Realistisch trainen voor BHV’ers

Behalve dat het prettig is als er collega’s zijn die weten hoe ze moeten handelen bij een brand, een hartstilstand of als er eerste hulp geboden moet worden, is het ook verplicht dat BHV’ers in het bedrijf aanwezig zijn. Toch weet iedereen dat het volgen van een training niet garant staat voor een goede uitvoering in de praktijk. Daarom werken wij met realistische scenario’s. Zodat elke cursist die bij ons de BHV-cursus volgt, niet alleen de theorie beheerst maar vooral ook getraind is in de uitvoering. Practice reality dus, omdat het er in de praktijk immers op aankomt.

Een BHV-opleiding afgestemd op uw bedrijf?

Ik wil meer informatie

BHV Basis, Herhaling of bijzondere BHV-cursussen

Elk bedrijf in Gelderland heeft dus een of meerdere mensen nodig die een BHV-cursus gevolgd hebben. Maar niet elke BHV-cursus is altijd geschikt. Natuurlijk is er de BHV Basiscursus waarbij in twee dagen alle basisbeginselen van de bedrijfshulpverlening worden geleerd en getraind en de Herhalingscursus BHV waarmee die vaardigheden weer worden opgefrist. Die beginselen zijn een vereiste, maar voor grotere bedrijven of bedrijven met specifieke risico’s of bijzondere omstandigheden zijn aanvullende BHV-cursussen nodig of maatwerk in BHV-cursussen. En ook die verzorgen wij vanuit ons Gelderse opleidingscentrum te Tiel.

Of maatwerk volgens de RI&E van uw bedrijf

Zo verzorgen wij vanuit onze locatie in Gelderland ook cursussen voor de ploegleider BHV of de coördinator BHV, is er een training in kleine blusmiddelen, een cursus preventiemedewerker en een specifieke training BHV Brand & Ontruiming en BHV Adembescherming. En voor specifieke risico’s maken we ook maatwerk BHV-cursussen gebaseerd op de Risico-Inventarisatie- en Evalutatie (RI&E). Kortom, waar ook behoefte aan is in uw bedrijf, in ons opleidingscentrum hebben we de juiste BHV-cursus of we creëren die.

NIBHV-certificaat

Elke BHV-cursus is volgens de eisen van het NIBHV en wordt gegeven door gecertificeerde instructeurs. Bij een goed eindresultaat ontvangt u ook een NIBHV-certificaat of een certificaat van Bedrijfsveiligheid Tiel dat voldoet aan de geldende regels en normering.

Ook BHV trainen in Gelderland?

Bent u op zoek naar een goede trainer in BHV-cursussen in de provincie Gelderland voor uw bedrijf? Dan nodigen wij u uit om met ons contact op te nemen. Ook als u persoonlijk advies wenst voor een BHV-training die past bij uw bedrijf of een andere opleiding in veiligheid zoals EHBO, VCA of Arbo-opleidingen. Neemt u contact met ons op? We staan u graag te woord!

Een BHV-opleiding afgestemd op uw bedrijf?

Ik wil meer informatie