BHV-cursus voor bedrijven in de regio Den Bosch

Voor een erkende BHV-cursus, gegeven door gecertificeerde trainers én effectief getraind via realistische scenario’s, gaat u naar Bedrijfsveiligheid Tiel. Op slechts een half uurtje rijden van Den Bosch en bij uitstek geschikt om medewerkers van bedrijven en gehele BHV-teams te trainen. En wilt u uw BHV-team bij u laten trainen? Dan komen we gewoon naar uw bedrijf in de regio Den Bosch toe.

Ook EHBO, VCA, Arbo en andere veiligheidstrainingen

Behalve BHV-cursussen verzorgen wij ook trainingen in EHBO, VCA, Arbo en andere veiligheidstrainingen. De bekende Basis- en Herhalingscursussen maar ook specialistische trainingen zoals BHV Adembescherming of EHBO Baby’s & Kinderen. Kijk maar in ons uitgebreide aanbod op de site om te bepalen welke cursussen in bedrijfsveiligheid geschikt zijn voor uw bedrijfssituatie.

Veiligheidstrainingen voor uw bedrijf?

Ik wil meer informatie

Adequaat reageren bij calamiteiten

Hebben uw medewerkers te maken met bijzondere bedrijfsrisico’s, dan is het goed om ook daarop te trainen. Het gaat er uiteindelijk om dat als er een calamiteit plaatsvindt, uw mensen adequaat kunnen reageren. Dat leren ze bij de trainingen in ons opleidingscentrum.

Maatwerk voor de risico’s van uw bedrijf

Voor bijzondere bedrijfsomstandigheden kunnen we altijd maatwerktrainingen ontwikkelen. Afgestemd op de risico’s in uw bedrijf die we eerst bepalen via een RI&E, een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie. Zo weet u zeker dat uw BHV-team niet op alleen de meest voorkomende situaties kan reageren maar ook snel en juist weet te handelen bij die calamiteiten waar een verhoogd risico op is in uw bedrijf.

Practice reality trainingen

Om te zorgen dat uw medewerkers ook echt goed en snel zullen handelen als het erop aankomt, trainen we ze met realistische scenario’s. Natuurlijk worden basisvaardigheden en de theorie goed behandeld, maar daarna gaan we aan de slag. Met verschillende oefenruimtes in Tiel kunnen we elke situatie nabootsen zodat de cursisten levensecht kunnen trainen. Practice reality dus.

Voor bedrijven en medewerkers uit de regio Den Bosch, ook voor u?

Bedrijven uit Den Bosch of die regio kunnen voor al hun bedrijfstrainingen in veiligheid bij ons terecht. Of we komen dus naar jullie toe, net wat handig is. En voor wie zich afvraagt wat nu een goede training is voor zichzelf of voor de mensen uit het bedrijf, die neemt gewoon even contact met ons op. We bespreken de situatie en geven vervolgens graag advies. We staan voor u klaar, belt u ons?

Veiligheidstrainingen voor uw bedrijf?

Ik wil meer informatie