BHV Cursussen

favicon_bedrijfsveiligheidtiel_72px

BHV CURSUS

MEER INFORMATIE
favicon_bedrijfsveiligheidtiel_72px

BHV HERHALING

MEER INFORMATIE
favicon_bedrijfsveiligheidtiel_72px

BHV E-LEARNING & PRAKTIJK

MEER INFORMATIE
favicon_bedrijfsveiligheidtiel_72px

BHV MAATWERK

MEER INFORMATIE

Een goed getraind BHV-team is een vast onderdeel van elke veilige organisatie. Wij trainen uw medewerkers in alle gewenste vaardigheden met de BHV-cursussen. Zowel voor de Basiscursus BHV als de Herhalingscursus BHV kunt u in ons oefencentrum in Tiel terecht maar ook specialistische BHV-opleidingen en maatwerktrainingen in bedrijfshulpverlening worden door ons verzorgd.

Basiscursus BHV

Tijdens de praktische BHV Basiscursus leren uw medewerkers alle vaardigheden die nodig zijn om hulp te verlenen in uw bedrijf als dat nodig is. Van het bestrijden van een beginnende brand, het ontruimen van het pand tot het kunnen reanimeren als een collega een hartstilstand heeft, in twee dagen tijd wordt dit allemaal in theorie maar vooral in de praktijk geleerd.

Herhalingscursus BHV

Omdat de vaardigheden van een BHV’er vrijwel altijd in acute situaties moeten worden toegepast, is het van groot belang dat ze ook regelmatig geoefend worden. Tijdens de jaarlijkse herhalingscursus nemen we daarom de meest belangrijke onderdelen van de BHV-cursus weer door maar oefenen ook nieuwe situaties. Met steeds nieuwe scenario’s is de Herhalingscursus BHV elk jaar weer anders maar keer op keer intensief en effectief.

Practice reality

De theorie is noodzakelijk maar echt leren gebeurt pas door het te doen. En dat oefenen we dus in al onze BHV-cursussen. Met verschillende leslokalen en thematische ruimtes worden afwisselend diverse scenario’s geoefend. Practice reality noemen wij dat, leuk en uitdagend vinden de cursisten het.

Maatwerk in BHV-cursussen

Ons aanbod in BHV-cursussen gaat verder dan alleen de Basis- en Herhalingstraining. Voor de verschillende rollen van het BHV-team hebben we toegespitste trainingen maar ook voor bijzondere sectoren zoals de petrochemie. En wilt u voor de specifieke situatie in uw bedrijf een op maat gemaakte BHV-cursus? Dan ontwikkelen we die nadat we de risico’s en noodscenario’s middels een RI&E in kaart hebben gebracht.

NIBHV-certificaat

Alle BHV-cursussen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs en conform de eisen van het NIBHV. De cursisten die de cursus met goed gevolg afleggen ontvangen dan ook een NIBHV-certificaat. Maken we speciaal voor uw situatie een maatwerk BHV-cursus, dan ontvangt u een certificaat van Bedrijfsveiligheid Tiel. Ook dit voldoet aan de geldende regels en normering.

Meer weten over BHV-cursussen?

Alle informatie over de verschillende BHV-cursussen en de data van de eerstvolgende trainingen vindt u bij het BHV-cursusoverzicht. Wilt u uw vraag liever persoonlijk bespreken of wilt u een advies voor een BHV-training in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord.

Advies op maat over BHV-cursussen voor uw bedrijf?

Ik wil meer informatie