BHV E-learning2018-11-16T19:35:06+00:00

Opleiding BHV E-learning & Praktijk

Sneller en gemakkelijk uw BHV Basis-certificaat halen? Dat kan met de opleiding BHV E-learning & Praktijk van Bedrijfsveiligheid Tiel! Hiermee combineert u een zelfstudie met een interactieve praktijkdag op ons oefencentrum in Tiel. U leert dan in uw eigen tijd alle theorie en oefent vervolgens het geleerde uitgebreid in de praktijk. Een dubbelpraktische BHV-opleiding dus; u bespaart tijd en oefent met praktische scenario’s voor uw BHV Basis-diploma!

Zelfstudie BHV in 4 modules

BHV via e-learning betekent dat u eerst via zelfstudie de theorie leert. In 4 modules worden de onderwerpen van de BHV-opleiding behandeld en elke module sluit af met een toets. De onderwerpen die u tijdens dit theoretische deel thuis leert, zijn:

  • Eerste Hulp spoedeisend
  • Eerste Hulp niet-spoedeisend
  • Brand
  • Ontruiming

BHV E-learning

Cursisten: 8 – 12
Duur: 16 uur; 8 uur e-learning en 8 uur praktijkdag
Methode: Praktische vaardigheden individueel beoefend en beoordeeld
Theorie: Zelfstudie middels e-learning
Diploma / Certificaat: NIBHV

BEL: 0344-691 306

Een BHV E-learning cursus afgestemd op uw bedrijf?

Ik wil meer informatie

Praktijkopleiding BHV

Nadat u de 4 modules van de e-learning succesvol heeft afgesloten kunt u de praktijkdag in Tiel volgen. De praktijkopleiding duurt een dag; van 9.00 tot 16.30 uur. Die dag wordt u begeleid door een gecertificeerde instructeur, herhaalt u alle modules van de e-learning en oefent u in de praktijk de benodigde BHV-vaardigheden. Met deze aanpak bent u bij calamiteiten in staat om snel en adequaat te handelen.

BHV praktijktrainingen op uw locatie

Deze BHV-cursus is er voor iedereen die BHV’er wil worden maar de theorie liever via e-learning leert. Deze gecombineerde theoretische en praktische training is er voor cursisten die zich individueel opgeven maar ook voor teams die gezamenlijk de praktijktrainingen willen volgen. Wilt u een groepsinschrijvingen doen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. In geval van groepstrainingen is het ook mogelijk om de praktijkdag bij u op locatie te verzorgen.

BHV Basis-certificaat (FMB), vervolgopleidingen en maatwerk

Bij een positief eindresultaat ontvangt u het BHV Basis-certificaat (FMB) dat 1 jaar geldig is. U heeft dan ook een jaar lang toegang tot de online leeromgeving waar u onder meer naslagwerken kunt raadplegen. Om uw BHV-certificaat na het eerste jaar te verlengen meldt u zich aan voor onze cursus BHV Herhaling. Deze geven we ook in ons opleidingscentrum in Tiel. En heeft u in uw bedrijf specifieke BHV-trainingen nodig? Vraag ons dan om een maatwerkvoorstel in de BHV-cursus of kijk dan eens bij een van de speciale cursussen zoals de training kleine blusmiddelen, een BHV Adembescherming of Coördinator Hoofd BHV. Al deze opleidingen zijn geschikt om de BHV Basis mee uit te breiden.

Meer weten of aanmelden?

Voor meer informatie of om u aan te melden voor de BHV-training E-learning & Praktijk kunt u altijd contact met ons opnemen.

Een BHV E-learning cursus afgestemd op uw bedrijf?

Ik wil meer informatie