BHV- en EHBO-cursussen in Noord-Brabant

Vlakbij Noord-Brabant, net over de Waal in Tiel verzorgen wij BHV-cursussen, EHBO-cursussen en nog veel andere opleidingen en trainingen in veiligheid. Van VCA tot Arbo en alles wat de veiligheid in en rond het bedrijf bevordert. En is Tiel toch te ver weg? Dan verzorgen we de trainingen gewoon bij u op het bedrijf, in Brabant.

Goed getrainde BHV’ers en EHBO’ers voor uw bedrijf

Een goed getraind team BHV’ers of EHBO’ers is geen overbodige luxe in een organisatie. Sterker nog, het is een verplichting waaraan elk bedrijf met medewerkers moet voldoen. Heeft u goed getrainde BHV’ers en, of EHBO’ers in uw bedrijf, dan geeft dat veel rust. Want bij calamiteiten zullen zij optreden. Met de eerstehulpverlening of door bijvoorbeeld een beginnende brand te blussen of het gebouw te ontruimen.

Een BHV-opleiding afgestemd op uw bedrijf?

Ik wil meer informatie

Realistische cursussen, gecertificeerde trainers en unieke scenario’s

In ons opleidingscentrum in Tiel leiden we medewerkers van bedrijven op tot die goed getrainde BHV’ers en EHBO’ers volgens de richtlijnen van het NIBHV of het Oranje Kruis. Met realistische cursussen, gecertificeerde trainers en een locatie waar we allerlei scenario’s kunnen nabootsen. Want een goede BHV-cursus of EHBO-training behandelt niet alleen de theorie, het besteedt vooral ook aandacht aan het praktisch oefenen. Zodat als het erop aankomt, de hulpverleners snel en goed kunnen handelen.

BHV Basis, BHV Herhaling en veel meer…

Zowel van de BHV als de EHBO-cursussen geven we natuurlijk de Basis- en Herhalingstraining. Maar daarnaast verzorgen we tal van varianten daarop. Zoals EHBO Baby’s & Kinderen, onontbeerlijk voor iedereen die met kleine kinderen werkt. Of de BHV-training in Kleine Blusmiddelen, Adembescherming of voor degenen die Hoofd BHV of Coördinator BHV zijn. Vlakbij Noord-Brabant in Tiel of bij u op het bedrijf.

Trainingen in veiligheid; VCA, Arbo en maatwerk

En wie een bedrijf heeft met specifieke risico’s of voor wie gewoon puur maatwerk wenst, leveren wij ook de gewenste trainingen. BHV, EHBO, Arbo of VCA kan allemaal gegeven worden, afgestemd op uw bedrijfssituatie. Daarbij kijken we naar de bestaande RI&E of we werken samen met u de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie af. Zodat uw medewerkers niet alleen goed getraind zijn in de elementaire handelingen van bedrijfshulpverlening, maar zodat zij ook weten wat ze in die uitzonderlijke situaties moeten doen waar ze bij uw bedrijf mee geconfronteerd kunnen worden.

Ook trainen in veiligheid? Het kan in Tiel of bij uw bedrijf in Noord-Brabant

Wilt u meer weten over deze trainingen in bedrijfshulpverlening die wij vlakbij Brabant in ons opleidingscentrum in Tiel of dus in Brabant op uw bedrijfslocatie verzorgen? Vraag het ons. We geven u ook graag persoonlijk advies en bespreken daarbij ook de mogelijkheden van ons aanbod in veiligheidsopleidingen.

Een BHV-opleiding afgestemd op uw bedrijf?

Ik wil meer informatie