BHV Herhaling2018-11-16T19:33:28+00:00

Cursus BHV Herhaling

Elke bedrijfshulpverlener moet jaarlijks de BHV-opleiding herhalen om gecertificeerd te blijven. Dit kan met de BHV Herhalingscursus waarbij alle vaardigheden en theorie nog eens de revue passeren. Die jaarlijkse BHV Herhalingscursus verzorgen wij ook op Bedrijfsveiligheid Tiel. Een praktische cursus van een dag die elk jaar weer een andere insteek kent maar wel altijd vol zit met praktische oefeningen. Zo blijft het keer op keer een goede en leuke cursus om te volgen!

Rekenen op de BHV’ers bij calamiteiten

Behalve dat de Arbowet in elk bedrijf met personeel een BHV’er verplicht stelt, eist het ook dat de vaardigheden regelmatig opnieuw getraind worden. Een logische vereiste, want voor de veiligheid van uw bedrijf en die van uw medewerkers rekent u bij calamiteiten op de BHV’ers. En wij zorgen ervoor dat u ook op ze kunt blijven rekenen, met de BHV-cursus Herhaling.

 

BHV Herhaling

Cursisten: 8 – 12
Duur: 8 uur
Methode: Praktische vaardigheden individueel beoefend en beoordeeld
Theorie: Klassikaal + examen
Diploma / Certificaat: NIBHV

BEL: 0344-691 306

Een BHV-opleiding afgestemd op uw bedrijf?

Ik wil meer informatie

Realistisch trainen met jaarlijks wisselende scenario’s

Natuurlijk komen elk jaar tijdens de opleiding een aantal onderwerpen aan bod die ook tijdens de basisopleiding zijn behandeld. Reanimatie, het gebruik van een AED en het behandelen van uitwendige wonden trainen we steeds weer opnieuw. Maar we kiezen wel jaarlijks voor een andere aanpak. Daarvoor werken we steeds weer nieuwe scenario’s uit. Dit houdt de opleiding nuttig maar vooral ook boeiend. Immers, doordat we werken met scenario’s worden de handelingen elk jaar weer opnieuw getraind in een andere setting. Dat is realistisch trainen waardoor dat wat geleerd en geoefend wordt in de praktijk goed toegepast zal worden.

Aanmelden voor de BHV Herhalingscursus?

De BHV Herhalingscursus duurt 1 dag en is te volgen bij Bedrijfsveiligheid Tiel. De groepsgrootte is van 8 tot maximaal 12 deelnemers. Heeft u de BHV-opleiding bij ons gevolgd dan mailen we u elk jaar weer een herinnering dat de verlenging voor het BHV-certificaat nodig is. U kunt uzelf en/of uw medewerkers dan aanmelden via de link in die e-mail of via ons contactformulier. Heeft u de BHV-opleiding ergens anders gevolgd en heeft u nog wel een geldig certificaat? Dan kunt u zich natuurlijk ook direct aanmelden voor de BHV Herhalingscursus in Tiel.

Meer weten over BHV Herhaling?

Voor meer informatie over deze BHV Herhalingscursus kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Wilt u een incompany-training volgen of juist een speciaal thema behandelen dat relevant is voor uw bedrijf? Ook dan kunt u dat met ons bespreken. Neemt u contact met ons op?

Een BHV-opleiding afgestemd op uw bedrijf?

Ik wil meer informatie