BHV Maatwerk2018-11-25T22:42:14+00:00

BHV Maatwerk: de BHV-training voor uw bedrijf

Per bedrijf zijn de risicosituaties anders en daarom is het ook goed als de BHV’ers in uw bedrijf specifiek op die risico’s getraind zijn. Dat kan; met BHV Maatwerk. Een gedegen BHV-cursus die speciaal ontwikkeld is voor uw bedrijf.

Specifieke risicosituaties in uw bedrijf

Kent u alle risico’s van bedrijf? Als dat zo is, dan ontwikkelen we met die informatie een BHV-lesplan waarin we scenario’s uitwerken die in uw bedrijf kunnen voorkomen. Weet u echter niet zeker of u alle risico’s goed in beeld heeft, dan doen wij dat voor u. Met een RI&E voor uw bedrijf door Bedrijfsveiligheid Tiel (RI&E) die we in overleg met u ontwikkelen. Daarbij kijken we ook naar actuele bedrijfsnoodplannen, ontruimingsplannen en natuurlijk specifieke risicosituaties. Zo creëren we een exclusieve BHV-training voor de medewerkers van uw bedrijf waarbij ze getraind worden hoe ze moeten reageren bij situaties die onder werktijd kunnen plaatsvinden.

BHV-opleiding

Cursisten: te bepalen i.o.m. opdrachtgever
Duur: te bepalen i.o.m. opdrachtgever
Methode: Geheel toegespitst op wensen en eisen van de doelgroep, te bepalen i.o.m. opdrachtgever
Theorie: te bepalen i.o.m. opdrachtgever
Diploma / Certificaat: NIBHV of eigen certificaat

BEL: 0344-691 306

Een BHV Maatwerk cursus afgestemd op uw bedrijf?

Ik wil meer informatie

Trainingen voor de veiligheid in uw bedrijf

Bij veel bedrijven staan bepaalde onderwerpen hoog op de veiligheidsagenda, variërend van de zorg tot een spoedige ontruiming. Vertel wat bij uw bedrijf belangrijk is in de veiligheid en wij passen de BHV-training daarop aan. Of vraag ons wat in uw bedrijf extra aandacht nodig heeft en we bekijken samen met u de situatie om de bevindingen te verwerken in de veiligheidstraining voor uw medewerkers.

Realistisch trainen met interactieve scenario’s

In ons opleidingscentrum in Tiel staan realistisch trainen en interactieve scenario’s altijd centraal en dat geldt ook voor de maatwerkopleidingen. Steeds weer blijkt dat door met scenario’s te trainen die voor de cursisten relevant zijn en in een herkenbare setting worden geplaatst, de training waarheidsgetrouw en dus beter onthouden wordt. Uw medewerkers verdoen zo bovendien geen tijd aan het trainen van situaties die ze in hun werktijd waarschijnlijk nooit zullen meemaken. Kortom, maatwerk in de BHV-training zorgt voor een effectieve training!

In Tiel of bij uw bedrijf

De BHV Maatwerktraining kan altijd bij Bedrijfsveiligheid Tiel gegeven worden. Met voldoende trainingsruimte en de mogelijkheid om ruimtes zo in te richten dat we realistische scenario’s kunnen uitwerken en trainen, lijkt het alsof de BHV-training in uw bedrijf plaatsvindt. Wilt u liever dat uw medewerkers op uw bedrijf getraind worden, dan kan dat ook. We bespreken dan vooraf uw wensen en beoordelen de locatie voor de specifieke trainingselementen die in de maatwerktraining worden verwerkt.

Interesse in een maatwerk BHV-training?

Heeft u interesse in maatwerk in de BHV-training? Neem dan contact met ons op voor een afspraak waarin we graag bespreken wat mogelijk is.

Een BHV Maatwerk cursus afgestemd op uw bedrijf?

Ik wil meer informatie