BHV-opleiding2018-11-16T19:32:39+00:00

BHV-opleiding bij Bedrijfsveiligheid Tiel

In een professioneel opleidingscentrum middenin Gelderland vindt u Bedrijfsveiligheid Tiel; de plek waar u en uw medewerkers een tweedaagse BHV-opleiding kunnen volgen. Deze opleiding in bedrijfshulpverlening is bijzonder praktisch omdat we realistisch trainen met scenario’s en interactieve opdrachten. Hiervoor gebruiken we de leslokalen en diverse units die passend bij het thema of de branche van uw bedrijf kunnen worden ingericht. Zo is vrijwel elke situatie na te bootsen en oefenen de BHV’ers precies dat wat ze ook in uw bedrijf kunnen meemaken.

Practice reality

Heeft u personeel dan moeten er ook een of meerdere bedrijfshulpverleners (BHV’er) aanwezig zijn. De BHV’er kan een beginnende brand bestrijden, eerste hulp verlenen en een ontruiming begeleiden. Hoe diegene dat moet doen, dat leren we ze bij deze opleiding. In theorie maar vooral door het te doen. Practice reality dus.

BHV-opleiding

Cursisten: 8 – 12
Duur: 16 uur; 8 uur Eerste Hulp + 8 uur Brandbestrijding & Ontruiming
Methode: Praktische vaardigheden individueel beoefend en beoordeeld
Theorie: Klassikaal + examen
Diploma / Certificaat: NIBHV

BEL: 0344-691 306

Een BHV-opleiding afgestemd op uw bedrijf?

Ik wil meer informatie

Goed getrainde bedrijfshulpverleners bij calamiteiten

Is er een calamiteit in uw bedrijf, dan zijn het de goed getrainde bedrijfshulpverleners die de schade kunnen beperken. Zij weten immers wat ze moeten doen en kunnen voorkomen dat er slachtoffers vallen en de schade beperken zodat uw organisatie zo snel mogelijk weer draait. Grote kostenposten en zelfs schadeclaims worden daarmee voorkomen. Investeert u in een goede BHV-opleiding, dan is dat een investering die u en uw medewerkers dus veel kan opleveren.

Tweedaagse BHV-opleiding conform NIBHV

Deze BHV-opleiding bij Bedrijfsveiligheid Tiel neemt 2 dagen in beslag en wordt gegeven volgens de eisen van het NIBHV. Een dag wordt besteed aan eerste hulp, de andere dag staat in het teken van brandbestrijding en ontruiming. Tijdens de cursus wordt natuurlijk ook theorie behandeld maar het veelvuldig oefenen van de praktische vaardigheden staat centraal. Het geheel wordt uiteindelijk afgerond met een examen.

Ook maatwerk mogelijk

Aanmelden voor de tweedaagse BHV-opleiding kan individueel of als groep. Overigens is ook maatwerk mogelijk en als u dat wenst kunnen we bijvoorbeeld de opleiding op uw locatie verzorgen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de tweedaagse BHV-opleiding in Tiel? Of heeft u vragen over een van de andere BHV-opleiding voor de medewerkers van uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Een BHV-opleiding afgestemd op uw bedrijf?

Ik wil meer informatie