EHBO-cursussen

EHBO BASIS

EHBO HERHALING

EHBO Baby’s & kinderen

REANIMATIECURSUS

Een EHBO-cursus voor de medewerkers van uw bedrijf of voor uzelf, daarmee kunt u levens redden. Of kleine verwondingen behandelen. Van kleine tot grote calamiteiten dus, met geoefende EHBO’ers in het bedrijf is het een stuk veiliger. En die oefening, die doet u op in ons oefencentrum te Tiel. Met de EHBO-Basis- en Herhalingscursussen van het Oranje Kruis, tal van speciale EHBO-opleidingen, een reanimatiecursus en natuurlijk maatwerk afgestemd op de situaties en risico’s in uw bedrijf.

EHBO-cursus van het Oranje Kruis? Of maatwerk?

Ik wil meer informatie

EHBO Basiscursus

De EHBO Basiscursus van het Oranje Kruis die u bij ons kunt volgen duurt 24 uur. Deze cursus bevat veel praktijkoefeningen maar ook theorie die u zelf vooraf moet doornemen. Tijdens deze gedegen EHBO-cursus is er altijd voldoende ruimte voor oefeningen in een van de leslokalen en themaruimtes

EHBO Herhalingscursus

Na de goede scholing van de EHBO Basiscursus is het zaak dat u dit jaarlijks blijft herhalen. Zo weet u zeker dat u als het erop aankomt, kunt vertrouwen op de vaardigheden die u hebt aangeleerd. Daarom is er de EHBO Herhalingscursus; een opleiding waarin de verschillende onderwerpen uit de Basiscursus weer worden doorgenomen in andere scenario’s. Zodat het steeds weer actueel en aansprekend is.

Reanimatiecursus

Tijdens de EHBO-cursussen wordt al aandacht aan reanimatie besteed. Toch kunt u dit ook apart trainen tijdens de Reanimatiecursus die wij verzorgen. Deze gecertificeerde praktijkcursus duurt 4 uur. Hierin traint u het reanimeren zodat u in noodsituaties levensreddend kunt handelen.

Compleet aanbod in EHBO-cursussen

Ook andere EHBO-cursussen worden regelmatig in ons opleidingscentrum aangeboden. In het EHBO cursusoverzicht leest u daar alles over. Wilt u over een van deze cursussen meer weten of wenst u een EHBO-cursus voor uw medewerkers op maat te laten maken? Vraag het dan aan een van onze medewerkers. Met veel kennis van de verschillende branches is er altijd iemand die de EHBO-cursus speciaal voor uw bedrijf kan ontwikkelen.

Oranje Kruis of maatwerk

Alle EHBO-cursussen die wij aanbieden zijn van het Oranje Kruis, u ontvangt daarvan ook het certificaat bij het succesvol afleggen van de betreffende cursus. Volgt u een maatwerk EHBO-cursus, dan is dit conform onze eigen certificering. Die voldoet aan de geldende normering en dankzij de inzet van de gecertificeerde instructeurs die de cursus voor u ontwikkelen, bent u ook dan verzekerd van de beste kwaliteit.

Meer weten over de EHBO-cursussen?

Wilt u meer weten over een van de EHBO-cursussen die verzorgd worden bij Bedrijfsveiligheid Tiel? Of wenst u een advies voor zo’n cursus speciaal voor de medewerkers van uw bedrijf? Dan spreken we u graag persoonlijk. Neemt u contact met ons op?

Meer weten over de EHBO-cursussen in Tiel?

Ik wil meer informatie