EHBO Basiscursus2018-11-16T19:37:25+00:00

EHBO Basiscursus

Een praktische EHBO-cursus in 3 dagen; dat is deze EHBO Basiscursus die u kunt volgen bij Bedrijfsveiligheid Tiel. Voor iedereen die opgeleid wil worden tot EHBO’er is dit dé EHBO-cursus. En heeft u een groep medewerkers in uw bedrijf die zich willen laten trainen in eerstehulpverlening op het werk? Ook dan kunt u bij ons opleidingscentrum terecht.

Alles over eerstehulpverlening

Tijdens deze cursus leren de deelnemers alles over eerstehulpverlening. Van het reanimeren en het gebruik van een AED tot de basiskennis EHBO. Bij dit laatste leert u onder meer om een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand van een slachtoffer te beoordelen, hulpdiensten in te schakelen en EHBO te verlenen in situaties zoals:

  • Vergiftiging
  • Letsel aan botten, spieren of gewrichten
  • Brandwonden, huidwonden en bloedingen
  • Bewusteloosheid en/of verslikking
  • Hartstilstand

EHBO Basiscursus

Cursisten: 8 – 12
Duur: 24 uur
Methode: Praktische vaardigheden individueel beoefend en beoordeeld
Theorie: Klassikaal + examen
Diploma / Certificaat: Oranje Kruis

BEL: 0344-691 306

Meer weten over de EHBO-cursussen in Tiel?

Ik wil meer informatie

Ook reanimeren en AED

Om de overlevingskansen bij een hartstilstand te vergroten, is het belangrijk dat een AED (Automatische Externe Defibrillator) snel en adequaat wordt toegepast. Het gebruik van de AED en het reanimeren leren de cursisten dan ook in deze basiscursus EHBO.

De basisopleiding in praktijk

In totaal duurt deze cursus 24 uur verdeeld over 3 dagen. Op de cursuslocatie, bij Bedrijfsveiligheid Tiel, is voldoende ruimte voor alle onderdelen van de EHBO Basiscursus. Hier wordt zowel de klassikale training gegeven als dat de praktijksituaties geoefend worden. Bij een succesvolle afronding van deze cursus ontvangt elke cursist het Europees erkende Oranje Kruis-certificaat met het bijbehorende EHBO-pasje. Dit certificaat is 1 jaar geldig en moet jaarlijks worden herhaald.

Meer weten of aanmelden?

Wilt u ook de EHBO Basiscursus volgen? Dan kunt u zich daar nu voor opgeven via ons contactformulier. Wenst u eerst meer informatie of wilt u de mogelijkheden van een incompany-training voor EHBO Basis bespreken? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over de EHBO-cursussen in Tiel?

Ik wil meer informatie