Herhalingscursus Eerste Hulp BHV2018-11-16T19:38:58+00:00

Herhalingscursus Eerste Hulp – BHV

BHV’ers hebben geleerd om snel en goed eerste hulp te verlenen bij calamiteiten in het bedrijf of op het bedrijventerrein. Maar die vaardigheden in eerstehulpverlening moeten wel jaarlijks herhaald worden zodat ze actueel blijven en altijd direct en adequaat kunnen worden toegepast. Met deze herhalingscursus Eerste Hulp voor BHV’ers worden alle relevante vaardigheden via verschillende scenario’s weer opgefrist.

NIBHV

Deze herhalingsopleiding Eerste Hulp van het NIBHV is kort en praktisch. De cursus duurt slechts 4 uur maar dat biedt voldoende gelegenheid om de verschillende vaardigheden weer te trainen. De herhalingscursus Eerste Hulp voor BHV’ers wordt gegeven op ons opleidingscentrum voor bedrijfsveiligheid in Tiel.

EHBO herhalingscursus

Cursisten: 8 – 12
Duur: 4 uur
Methode: Praktische vaardigheden individueel beoefend en beoordeeld
Theorie: Zelfstudie/klassikaal en examen
Diploma / Certificaat: NIBHV

BEL: 0344-691 306

Meer weten over cursus Eerste Hulp BHV?

Ik wil meer informatie

Vaardigheden bij de herhalingscursus

De vaardigheden die tijdens deze cursus opnieuw beoefend worden zijn onder meer:

  • Een slachtoffer in veiligheid brengen en zijn of haar toestand beoordelen
  • Reanimeren
  • Gebruik van een AED
  • Eerste hulp verlenen bij diverse verwondingen zoals een bloeding, huid- of brandwond, verslikking, beroerte en letsel aan botten, spieren of gewrichten.

Reanimatie opnieuw getraind

Snel en goed kunnen reanimeren is van levensbelang bij een hartstilstand. Die vaardigheden kunnen dan ook niet vaak genoeg opnieuw geoefend worden. Elke cursist van een BHV-opleiding leert dan ook reanimeren en herhaalt dit ook steeds weer bij deze herhalingscursus Eerste Hulp. Vanzelfsprekend hoort het oefenen in het gebruik van de AED hier ook bij.

Maatwerk is mogelijk

Deze cursus wordt gegeven aan groepen van 8 tot 12 cursisten. Is de groep voldoende groot, dan kan de training ook op uw locatie gegeven worden. Ook kunnen we de training altijd afstemmen op specifieke situaties in uw bedrijf. Wilt u dat ook? Neem dan al bij de aanmelding contact met ons op zodat we de mogelijkheden en wensen met u persoonlijk kunnen bespreken.

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u een of meerdere medewerkers aanmelden voor deze herhalingscursus Eerste Hulp voor BHV’ers? Dan kan dat via ons contactformulier. Wilt u eerst meer informatie of heeft u vragen over deze cursus, dan kunt u daarvoor ook contact met ons opnemen.

Meer weten over cursus Eerste Hulp BHV?

Ik wil meer informatie