Cursus Herhaling Coördinator Hoofd BHV

De coördinator BHV of het hoofd BHV in uw bedrijf is degene die verantwoordelijk is voor een correcte en efficiënte hulpverlening bij incidenten door de BHV’ers. Hiervoor is ooit een BHV-plan geschreven, maar weet u zeker of dat nog steeds past bij de huidige situatie van uw bedrijf? Of in lijn is met de actuele wetgeving? Met deze cursus Herhaling Coördinator / Hoofd BHV worden alle benodigde vaardigheden nog eens opnieuw getraind en bent u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Up-to-date veiligheid in uw bedrijf

Het huidige BHV-plan is ooit geschreven op basis van de toen geldende Arbowet, de RI&E (risico-inventarisatie en evaluatie) van jullie bedrijf en relevante wet- en regelgeving. Maar dat kan inmiddels wel weer veranderd zijn. Of de vereisten aan het BHV-team zijn gewijzigd, de communicatieprocedures en -middelen met de hulpdiensten veranderd et cetera. Ofwel, de herhalingscursus voor de coördinator / hoofd BHV is een noodzakelijke training waarmee u de veiligheid in uw bedrijf altijd up-to-date houdt.

Herhaling Coördinator Hoofd BHV

Cursisten: 6 – 12
Duur: 8 uur
Methode: Praktische vaardigheden individueel beoefend en beoordeeld
Theorie: Zelfstudie/klassikaal en examen
Diploma / Certificaat: FMB

BEL: 0344-691 306

Overzicht nodig in uw BHV-ploeg? Neem dan nu contact op!

Ik wil meer informatie

Realistische scenario’s en interactief trainen

Bij Bedrijfsveiligheid Tiel verzorgen we diverse BHV- en veiligheidstrainingen en de daarop volgende herhalingscursussen. Wij zijn ervan overtuigd zijn dat een training pas goed is als het ook echt interessant gevonden wordt door de cursisten. Daarom zorgen we altijd voor realistische scenario’s voor interactieve trainingen. Met voldoende themaruimtes in ons opleidingscentrum die we naar wens kunnen inrichten, wordt elke training weer aantrekkelijk en voldoet vanzelfsprekend ook aan de gestelde eisen.

Vervolg op Cursus Coördinator / Hoofd BHV

Voor de coördinator of hoofd BHV is deze cursus de jaarlijkse herhalingstraining. De cursus duurt 1 dag en wordt gegeven aan groepen van 6 tot 12 cursisten. Op deze cursusdag worden opnieuw de praktische vaardigheden beoefend en vervolgens beoordeeld. De theorie moet voorafgaand aan de training door de cursist zijn doorgenomen. Deze cursus is het vervolg op de cursus Coördinator / Hoofd BHV.

Aanbod op maat of andere vragen?

Het is mogelijk om in de herhalingscursus Coördinator / Hoofd BHV ook speciale onderwerpen aan bod te laten komen die voor uw bedrijf van belang zijn. Neem daarvoor contact met ons op. We bespreken dan graag uw wensen en vertellen u gelijktijdig meer over deze training. Ook voor andere vragen kunt u ons altijd bereiken.

Overzicht nodig in uw BHV-ploeg? Neem dan nu contact op!

Ik wil meer informatie