Speciale cursussen in veiligheid

CURSUS PLOEGLEIDER BHV
HERHALING PLOEGLEIDER BHV
BBMI CURSUS
BHV ADEMBESCHERMING
CURSUS COÖRDINATOR HOOFD BHV
HERHALING COÖRDINATOR HOOFD BHV
TRAINING KLEINE BLUSMIDDELEN
BRAND & ONTRUIMING
CRISISMANAGEMENT OPLEIDING
PREVENTIEMEDEWERKER

Met vele cursussen in veiligheid en hulpverlening trainen onze ervaren en gecertificeerde instructeurs jaarlijks duizenden cursisten in realistische scenario’s op een van onze trainingslocaties. Deze managers, werknemers, zzp’ers en ondernemers volgen een van de standaard trainingen of een op maat gemaakte training zodat ze veilig kunnen werken of ervoor kunnen zorgen dat anderen veilig werken. Maar daarnaast zijn er ook nog speciale cursussen; trainingen in veiligheid voor specifieke doelgroepen of om specifieke vaardigheden aan te leren.

Sociale veiligheid en ontruiming

Veiligheid is een vast element dat in elke cursus terugkomt. Daarom hebben we voor elk bedrijf en elke branche cursussen in veiligheid en ontruiming. Zoals ontruimingsoefeningen voor medewerkers van zorginstellingen, scholen, kinderdagverblijven en bedrijven. Hiermee leert elke cursist hoe zij de anderen in de ruimte kunnen veiligstellen in noodsituaties. Maar ook trainen we leraren en Arbo-medewerkers over sociale veiligheid op scholen en in bedrijven waarbij onder meer pestgedrag aan de orde komt.

BBMI-training

Een speciale cursus in veiligheid is ook de BBMI-training die wij verzorgen. Onder meer bedrijven met een brandmeldinstallatie die aan de brandweer is gekoppeld, hebben de verplichting deze installatie conform NEN te onderhouden. Dit vereist ook de aanwezigheid van een gecertificeerd Beheerder Brandmeldinstallatie (BBMI). Wat de BBMI’er daarvoor moet kunnen en hoe die moet handelen in contact met de brandweer, dat leren wij ze hier.

Speciale BHV-cursussen

Naast de Basis- en Herhalingscursus in BHV bieden we ook tal van speciale BHV-cursussen aan. Bijvoorbeeld voor de BHV Ploegleider die verantwoordelijk is voor een grotere groep bedrijfshulpverleners. Maar ook de opleiding Adembescherming & Ademlucht. Een speciale cursus voor bedrijfshulpverleners die in met rook gevulde ruimtes moeten kunnen werken. Kijk in ons overzicht voor het complete en actuele aanbod van BHV-cursussen.

Maatwerk in BHV-cursussen

Vindt u in het overzicht van speciale BHV-cursussen niet wat u zoekt? Dan raden we u aan om sowieso contact met ons op te nemen. Wij ontwikkelen namelijk ook cursussen speciaal afgestemd op de situatie van een bedrijf waarbij we rekening houden met bijzondere omstandigheden en de vaardigheden waar de BHV’ers over moeten beschikken. Hiervoor maken we een inventarisatie van de risicosituatie (RI&E) zodat u een op maat gemaakte BHV-cursus krijgt.

Meer weten over deze gecertificeerde cursussen in veiligheid?

Alle speciale cursussen in veiligheid die verzorgd worden door ons opleidingscentrum zijn gecertificeerd. Dit kan van het NIBHV zijn maar ook een eigen certificaat als we de training op maat maken. Wilt u daar meer over weten of wenst u een advies welke cursussen in veiligheid nodig zijn voor uw bedrijf? Vraag het ons, we bespreken graag met u de mogelijkheden.

Heeft u met specifieke omstandigheden op het werk te maken? Volg dan een speciale cursus in veiligheid!

Ik wil meer informatie