Training kleine blusmiddelen

In elk bedrijf zijn brandhaspels of brandblussers aanwezig. Maar weten de medewerkers in uw organisatie wel hoe ze met die kleine blusmiddelen moeten omgaan? Wij leren het ze in een halve dag met de training kleine blusmiddelen bij Bedrijfsveiligheid Tiel.

Brand bestrijden

Met deze korte opleiding leren de cursisten wat een brand is, hoe die met de diverse kleine blusmiddelen bestreden kan worden en hoe met de gevaren omgegaan moet worden. Ook komen relevante thema’s aan bod zoals gevaarlijke stoffen en elektriciteit bij een brand, of een ruimte wel of niet geopend mag worden bij een brand en het verplaatsen van personen bij dit soort incidenten.

BHV-opleiding

Cursisten: 8 – 14
Duur: 4 uur
Methode: Praktische vaardigheden individueel beoefend en beoordeeld
Theorie: Klassikaal

BEL: 0344-691 306

Meer weten over Training kleine blusmiddelen?
Neem dan nu contact op!

Ik wil meer informatie

Blustechnieken trainen in de praktijk

Tijdens deze training is er ook veel aandacht voor de blustechnieken die toegepast kunnen worden bij de diverse branden. De blusmiddelen en de blusstoffen worden behandeld en natuurlijk trainen we alles in de praktijk. In ons opleidingscentrum in Tiel is er voldoende gelegenheid en materiaal om alle theorie ook in de praktijk te trainen.

Resultaat

We geven deze training kleine blusmiddelen aan groepen van 8 tot maximaal 14 deelnemers. De training vindt plaats bij Bedrijfsveiligheid Tiel. Na deze training zijn de cursisten bekend met:

  • Wat brandpreventie in een bedrijf is
  • Hoe ze intern en extern moeten alarmeren
  • Hoe ze een beginnende brand kunnen bestrijden met verschillende kleine blusmiddelen en uitbreiding ervan kunnen voorkomen en
  • Welke informatie ze moeten geven aan de externe hulpverlening

Aanmelden of meer weten?

Rechtstreeks aanmelden voor de training kleine blusmiddelen kan via dit online formulier. Heeft u nog vragen over deze training of wilt u deze training speciaal ontwikkeld hebben uw organisatie en de bhv’ers in uw bedrijf? Bel ons dan en we bespreken graag de mogelijkheden.

Meer weten over Training kleine blusmiddelen?
Neem dan nu contact op!

Ik wil meer informatie