Veiligheidstrainingen voor bedrijven in de regio Nijmegen

Op maar een half uur rijden van Nijmegen vindt u ons opleidingscentrum, Bedrijfsveiligheid Tiel. Daar trainen we medewerkers van uiteenlopende bedrijven in BHV, EHBO, VCA, Arbo en veel meer. Altijd zijn het cursussen in veiligheid en bedrijfshulpverlening zodat u kunt rekenen op een goed getraind team dat klaarstaat als calamiteiten op uw locatie dat vereisen.

BHV Basis en BHV Herhaling

Zo zijn de BHV Basis en BHV Herhalingscursus vanzelfsprekend heel gewild. Deze trainingen in bedrijfshulpverlening worden gegeven volgens de NIBHV-richtlijnen. Maar daarnaast zijn er ook meer gespecialiseerde BHV-cursussen. Zoals de BBMI, Adembescherming of de BHV-cursus voor ploegleider of coördinator. En wie in zijn bedrijf met specifieke risico’s te maken heeft, kan een BHV-cursus op maat laten maken waarbij we rekening houden met de RI&E (Risico-Inventarisatie en -Evaluatie).

Veiligheidstrainingen voor uw bedrijf?

Ik wil meer informatie

EHBO-cursussen

In de BHV-cursus wordt altijd aandacht besteed aan eerstehulpverlening. Maar wie daar specifiek in getraind wil worden, volgt een EHBO-cursus. Ook hiervan bieden wij zowel de Basis- als de Herhalingstraining aan en zijn er verschillende varianten. Zoals de EHBO Baby’s & Kinderen, bij uitstek geschikt voor iedereen die in een kinderdagverblijf, school of andere plek met kinderen werkt.

VCA-trainingen

Speciale veiligheidstrainingen zijn onder meer de VCA-trainingen. Deze zijn vereist voor iedereen die op, in of rond een bouwplaats werkt. Van een aannemer tot de fotograaf die foto’s van het bouwproject neemt. Op ons opleidingscentrum verzorgen we zowel de B-VCA als de VCA-Vol-trainingen en nemen we ook de examens af. Worden die met goed gevolg afgelegd, dan ontvangt u het VCA-certificaat.

Arbo-opleiding in Tiel, vlakbij Nijmegen

Naast alle veiligheidstrainingen en cursussen in hulpverlening wordt een veilige werkplek ook gecreëerd door voor de juiste arbeidsomstandigheden te zorgen. En dat kan met een Arbo-opleiding. Wij bieden een breed aanbod aan Arbo-opleidingen aan. Zo kunnen de aangewezen personen zoals de preventiemedewerkers of HR-medewerkers hun kennis rondom veilig werken verbeteren en zorgen dat de gezonde, veilige werkplek in uw bedrijf voor uw medewerkers ook gerealiseerd wordt.

Practice reality als effectieve trainingsmethode

De trainingen worden elk gegeven door gecertificeerde trainers en zijn altijd conform de geldende richtlijnen. Maar ze zijn vooral praktisch. We trainen namelijk met realistische scenario’s waarbij we situaties nabootsen die de cursisten tijdens hun werk kunnen meemaken. Want juist door die situaties te trainen, raken ze gewend aan de specifieke omstandigheden en kunnen ze als het erop aankomt snel en adequaat reageren.

Veiligheidstrainingen voor uw bedrijf, ook op uw locatie in of rondom Nijmegen

Alle trainingen worden gegeven in ons opleidingscentrum in Tiel maar kunnen bij voldoende deelname ook verzorgd worden op uw bedrijfslocatie. Is uw bedrijf gevestigd in Nijmegen of omstreken? Dan bent u dus vlakbij Bedrijfsveiligheid Tiel. U bent hier van harte welkom en wilt u eerst eens vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer en kunnen u altijd adviseren over de verschillende trainingen in bedrijfsveiligheid en wat het meest geschikt is voor uw bedrijf en uw medewerkers.

Veiligheidstrainingen voor uw bedrijf?

Ik wil meer informatie