VOL-VCA-trainingen2018-11-16T19:47:23+00:00

VOL-VCA-trainingen

Het VCA-certificaat wordt op steeds meer plekken gevraagd en dat is logisch. Kennis van de veiligheid op plaatsen waar gebouwd wordt of onderhoud wordt uitgevoerd, is nodig om veilig te kunnen werken en een veilige werkomgeving te bieden. Wie daarvoor verantwoordelijk is vanuit een leidinggevende functie of als onderaannemer, die volgt een VOL-VCA-training. Een training in veiligheid dus voor iedereen die op of rond de bouw anderen aanstuurt.

VCA voor operationeel leidinggevenden

De VOL-VCA-training, een opleiding in veiligheid voor operationeel leidinggevenden, en het bijbehorende examen verzorgen wij vanuit ons opleidingscentrum Bedrijfsveiligheid Tiel. Ongeacht of u nu zzp’er bent en als onderaannemer werkt of dat u in dienst bent bij een aannemer als operationeel leidinggevende, u heeft als leidinggevende het certificaat VOL-VCA nodig.

BHV-opleiding

Duur: 1 dag
Diploma/Certificaat: Ascend

BEL: 0344-691 306

Ook veilig werken? Volg een VOL-VCA-training!

Ik wil meer informatie

Alles over de VOL-VCA-cursus

De VOL-VCA-cursus duurt een dag en wordt afgerond met een examen. Slaagt u daarvoor, dan ontvangt u het certificaat. Dit certificaat is onbeperkt geldig. In de VOL-VCA-cursus leert u onder meer:

  • De wet- en regelgeving betreffende arbeidsveiligheid
  • Onveilige situaties te herkennen
  • Wat u kunt doen om ongevallen te voorkomen
  • Hoe u medewerkers kunt aansturen om veilig te werken

B-VCA-certificaat: VCA Basis

Werkt u wel in de bouw of komt u vaak voor uw werk op plaatsen waar gebouwd wordt of onderhoud wordt gepleegd maar bent u geen leidinggevende? Dan heeft u het B-VCA-certificaat nodig. Daarvoor volgt u de VCA Basistraining. Ook voor deze training kunt u bij ons in Tiel terecht.

Meer weten? Of incompany?

Wilt u meer weten over de VOL-VCA-training in ons opleidingscentrum in Tiel? Of wilt u de mogelijkheid bespreken om deze cursus incompany af te nemen? Neem dan contact met ons op.

Ook veilig werken? Volg een VOL-VCA-training!

Ik wil meer informatie