Voor bedrijven uit Arnhem en omgeving:
veiligheidscursussen in BHV, EHBO, VCA en meer

Waar uw bedrijf ook gevestigd is, een goede veiligheidscursus voor uw medewerkers is een must. Wij bieden effectieve en realistische veiligheidscursussen voor bedrijven aan in Arnhem en omgeving. Bij ons opleidingscentrum in Tiel, op zo’n half uur rijden van Arnhem, of op uw bedrijfslocatie bij voldoende deelname.

Een goede training met practice reality

Een training is allereerst goed als de inhoud juist is en past bij uw bedrijf. Maar dat is ook wel het minste wat u van een goede trainer natuurlijk mag verwachten. Wij vinden een training pas echt goed als die ook zo interessant is, dat het de cursisten bijblijft en ze het later in de praktijk moeiteloos kunnen toepassen. Dat vraagt om het trainen van de vaardigheden in de praktijk. En dat doen wij dus ook tijdens al onze trainingen; practice reality noemen we dat. Met scenario’s die realistisch zijn en aansluiten bij de risico’s van uw branche of uw bedrijf.

Veiligheidstrainingen voor uw bedrijf?

Ik wil meer informatie

Maatwerk in trainingen voor uw bedrijf, volgens de RI&E

Maken we een training op maat voor uw bedrijf, dan houden we rekening met de RI&E, de uitgevoerde Risico-Inventarisatie en – Evaluatie. Is die er nog niet? Dan maken we die samen met u. Zo weet u zeker dat de inhoud van de training ook echt ingaat op de risico’s waar uw medewerkers dagelijks mee geconfronteerd kunnen worden. En dat het team hulpverleners dus ook echt in staat zal zijn om, als het erop aankomt, snel en goed te kunnen handelen.

Reanimatie tot ontruiming

Bij trainingen in ons trainingscentrum kan het natuurlijk zijn dat uiteenlopende bedrijven in een training bij elkaar zitten. Ook dan worden realistische scenario’s getraind die in elk bedrijf kunnen voorkomen; van het reanimeren bij een hartstilstand tot de ontruiming vanwege een brand. Bovenal gaat het erom dat de cursisten na de training het geleerde in de praktijk kunnen brengen, en met onze aanpak is dat zeker het geval.

BHV-trainingen in Tiel of op uw bedrijfslocatie te Arnhem

Elk bedrijf heeft een BHV-team nodig dat goed getraind is, en die trainingen vinden ze bij ons. Of we komen uw medewerkers in BHV trainen op uw bedrijfslocatie in of rondom Arnhem, net wat u handig vindt. En wilt u een aantal mensen getraind hebben in speciale BHV-onderwerpen zoals Adembescherming, BBMI of als Hoofd BHV of Coördinator BHV? Dan kan dat ook. In deze en nog veel meer onderwerpen verzorgen wij de BHV-cursussen, geheel volgens de NIBHV-richtlijnen en afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers.

Ook EHBO, VCA en Arbo

Ook voor EHBO-, VCA– en Arbo-trainingen kunt u bij ons terecht. Zoals de EHBO Basistraining van het Oranje Kruis, de B-VCA en de VCA-Vol trainingen en natuurlijk allerlei Arbo-opleidingen waarmee een gezonde en veilige werkomgeving kan worden gecreëerd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze bedrijfstrainingen in veiligheid? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag over de vele cursussen en de mogelijkheden tot maatwerk. En wilt u liever de training in Arnhem zelf volgen? Dan hebben wij voor u alle informatie over de trainingen op locatie of de E-learningmodules. Spreken we u snel?

Veiligheidstrainingen voor uw bedrijf?

Ik wil meer informatie